Πολιτική Συνδρομών

Όλες οι τιμές στην πολιτική συνδρομών, αφορούν έναν ημερολογιακό μήνα.

Η απόδειξη πληρωμής κόβεται κάθε 1η του μήνα.

Το μέλος οφείλει να καταβάλλει την συνδρομή του κάθε 1η του εκάστοτε μήνα. Σε περίπτωση που το μέλος επιθυμεί είτε τη διακοπή (υπαναχώρηση) είτε την αλλαγή στον αριθμό των συνεδριών, οφείλει να το δηλώσει πριν την 1η του εκάστοτε μήνα.

Εξαίρεση αποτελούν οι καταβολές για τους μήνες Δεκέμβριο και Απρίλιο, όπου το κέντρο κλείνει για 15ημέρες και το κόστος συνδρομής διαμορφώνεται στο 50% της μηνιαίας συνδρομής του.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείς να πληρώσεις με τους παρακάτω τρόπους:

Με πιστωτική και χρεωστική κάρτα Visa και Mastercard

Μεταφέρεσαι αυτομάτως στο ασφαλές περιβάλλον του e-Banking της Πειραιώς και πραγματοποιείς τη συναλλαγή σου.

Πληρωμή μέσω PayPal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.

Κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με αιτιολογία κατάθεσης το όνομα – μήνα πληρωμής

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 535 310 706 1256 / IBAN: GR65 0172 3530 0053 5310 7061 256

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από τη σύμβαση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της online αγοράς του. Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης εκ μέρους του καταναλωτή λαμβάνει χώρα εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, με την αποστολή εκ μέρους του καταναλωτή ηλεκτρονικού email στην εταιρική διεύθυνση: eutopia.healthclub@gmail.com και το οποίο αποδεδειγμένα έχει εστάλη εντός των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Κατόπιν της υπαναχώρησης πραγματοποιείται η επιστροφή χρημάτων στον καταναλωτή.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση Συνδρομής

Σε περίπτωση διακοπής της συνδρομής για οποιοδήποτε λόγο, ο ασκούμενος καλείται να αποπληρώσει την τυχόν οφειλή του βάσει της απόδειξης που έχει κοπεί στην αρχή του συγκεκριμένου μήνα. Σε περίπτωση που απομένουν προπονήσεις έχει το δικαίωμα να τις πραγματοποιήσει εντός του μήνα.

Η διακοπή συνδρομής υποβάλλεται είτε αυτοπροσώπως, είτε με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eutopia.healthclub@gmail.com υπόψιν της Διεύθυνσης της ευτοπία και επιφέρει λύση της σύμβαση από την ημερομηνία παραλαβής της από το Κέντρο.

Μεταβίβαση Συνδρομής

Η εμπειρία άσκησης στο κέντρο ευτοπία προσεγγίζεται πλήρως εξατομικευμένα, σύμφωνα με το προφίλ υγείας, τις ανάγκες του συγκεκριμένου ασκούμενου και του προπονητικού επιπέδου. Ως εκ τούτου, δεν δύναται να μεταβιβαστεί σε τρίτο πρόσωπο.